🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Special

Med et Special Edition ur får du en særudgave, hvor der er kræset ekstra meget for detaljerne.

-17%

Jaguar Special Edition Chrono J811/1

På lager kun 1 stk. tilbage!

17% rabat

Vejl. Pris: 8.495 kr

Specialpris 6.995 kr

Modelserie
  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Jaguar Special Edition Chrono J811/1

Jaguar Special Edition Chrono J811/1 har en meget speciel og atypisk two tone lænke i kombinationen roseguld og sort. Denne specialedition er udsmykket med rosaguld urkasse, sort urskive med rosaguld detaljer. Uret har safirglas, tre kronografer, datovisning og er vandtæt ned til 100 meter. Med til uret følger en original og eksklusiv urkasse. 

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Jaguar
Stiftet af den schweiziske urmager Peter Haas tilbage i 1938 har Jaguar rødder i et land med stolte urværkstraditioner. Haas nærede en dyb fascination for det sydamerikanske kattedyr, jaguaren, så han valgte at opkalde sin urmagerforretning efter dens navn. Haas så jaguaren som den perfekte kombination af styrke og elegance og valgte at designe sine ure med netop disse egenskaber for øje.

Jaguar formår at forene det funktionelle med et lækkert og stilfuldt design, hvor der er fokus på præcision helt ned i de schweiziske detaljer.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Lænke
En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe. OBS. flexlænker kan IKKE tilpasses.
Two-tone
En two-tone lænke giver uret et anderledes look. Med en two-tone lænke kombineres to stålfarver.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Specifikationer
Generelt
Varenummer J811/1
EAN 8430622638268
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Jaguar
Movement
Urværk Kvarts
Design
Swiss Made Ja
Farve på urkasse Sort
Farve på urskive Sort
Farve på bezel Rosaguld
Farve på rem Rosaguld, Sort
Remtype Lænke, Two-tone
Urkasse materiale 316L Kirurgisk stål
Størrelse
Urets diameter 45 mm
Tykkelse 14 mm
Rembredde 26 mm
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Stopur Ja
Datovisning Ja
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.