JESPER BUCH LIMITED EDITION

På lager

2.500 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Jesper Buch Limited Edition

I denne Jesper Buch Limted Edition får du et lækkert herreur i et all black look med guldfarvede markeringer. Til uret medfølger en kvalitets gummirem, som er udstyret med easy strap, så du nemt kan skifte fra lænke til rem. Derudover får du en eksklusiv boks til at opbevare uret i med i købet. Eksklusivt for dette ur følger der en garanti på 3 år med.

Der produceres kun 999 eksemplarer af denne serie, så du skal være hurtigt ude, hvis du vil pryde håndleddet med dette flotte ur. Alle ure har deres unikke modelnummer indgraveret i bagkassen samt i selve urboksen. 

 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Dissing Watches
Dissing Watches blev i 2018 grundlagt af de to urentusiaster Kasper og Mikkel Dissing. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look.

Derudover har fokus været at skære fordyrende mellemled fra, hvorfor Dissing tilbyder en meget høj kvalitet til pengene. Med et ur fra Dissing Watches får du dermed et ur, der ligner en million, men ikke koster en million.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
3 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 1 års ekstra garanti. Derfor er der 3 års fuld garanti på dette ur. Det betyder, at du i 3 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
190 gram
Produktet vejer 190 gram uden emballage
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Specifikationer
Varenummer Dissing-D89
Brands Dissing
Urværk Kvarts
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Lænke
Bredde på rem 24 mm.
Gram 190 gram
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Lænkens materiale 316L Kirurgisk stål
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 10 mm.
Urets diameter 44 mm.
Garanti 3 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os