SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Joanli Nor Armbånd 845 077-3

Elegant armbånd fra Joanli Nor. Armbåndet er er udført i forgyldt sterling sølv og påsat er zirkonia sten. De tre kubiske zirkonia besatte cirkler er sammen af af to mindre ringer, som er med til at give smykket bevægelse, og får stene til at glimtre. 

Joanli Nor giver plads til, at du vise din personlighed. Joanli Nor laver fashionable smykker i materiale, som du fortjener dem. Uanset om du har beklædt dig med stiletter og en cocktail-kjole eller et par jeans og en sweater, bidrager Joanli Nors smykker til et feminint og elegant udtryk. 

 

Cirkelledet måler 17 mm, mens armbåndet i sin helhed måler 17 cm + 3 cm ekstra til justering
Se alle smykker fra Joanli Nor her

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Joanli Nor
Med smykker fra danske Joanli får du mulighed for at vise din personlighed. Uanset om du har iført dig stiletter og en cocktail-kjole eller et par jeans og en sweater, bidrager Joanli Nors smykker til et feminint og elegant udtryk.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Omkreds på 17 cm
Armbåndet måler 17 cm i omkreds.
Forgyldt 925 Sterling Sølv med en Guldbelægning
Smykket har fået en guldbelægning, som giver sølvet den smukke guld farve. Under forgyldningen er smykket blevet stemplet med 925. Sterling sølv er det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af smykker, da sølv er en blødt metal, som gør materialet smidigt og formbart.

Læs om hvordan du passer på dit smykke her: www.ditur.dk/blog/pleje
Specifikationer
Varenummer 845 077-3
EAN 5711008319753
Køn Damesmykker
Brand Joanli Nor
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Accessories/Smykker Armbånd
Materiale Forgyldt 925 Sterling Sølv
Farve Guld
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds 17 cm

Joanli Nor Armbånd 845 077-3

På lager

345 kr