Joanli Nor Armbånd 846 007-3

På lager

14% rabat

Vejl. Pris: 345 kr

Specialpris 295 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Joanli Nor Armbånd 846 007-3

Elegant armbånd fra Joanli Nor. Armbåndet er er udført i forgyldt sterling sølv og påsat er lyse sten.

Joanli Nor giver plads til, at du vise din personlighed. Joanli Nor laver fashionable smykker i materiale, som du fortjener dem. Uanset om du har beklædt dig med stiletter og en cocktail-kjole eller et par jeans og en sweater, bidrager Joanli Nors smykker til et feminint og elegant udtryk. 

Se alle smykker fra Joanli Nor her.

Joanli Nor
Med smykker fra danske Joanli får du mulighed for at vise din personlighed. Uanset om du har iført dig stiletter og en cocktail-kjole eller et par jeans og en sweater, bidrager Joanli Nors smykker til et feminint og elegant udtryk.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
925 Sterling Sølv Smykke
Smykket er af 925 sterling sølv og dermed stemplet med 925. Sterling sølv er det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af smykker. Sterlingsølv er populært til smykker, da sølv er et blødt ædelmetal, som gør materialet smidigt og formbart.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer Joanli Nor Armbånd 846 007-3 - JO14
Mærke Joanli Nor
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Smykketype Armbånd
Materiale 925 Sterling sølv
Farve Guld

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vores kunder elsker os