SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Joanli Nor 245 080-3 Brinanor Halskæde i 18 karat forgyldt

Joanli Nor giver plads til, at du vise din personlighed. Joanli Nor laver fashionable smykker i materiale, som du fortjener dem. Uanset om du har beklædt dig med stiletter og en cocktail-kjole eller et par jeans og en sweater, bidrager Joanli Nors smykker til et feminint og elegant udtryk. 

  • Længde: 45 + 5 cm. justerbar kæde

Se alle smykker fra Joanli Nor her.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Joanli Nor
Med smykker fra danske Joanli får du mulighed for at vise din personlighed. Uanset om du har iført dig stiletter og en cocktail-kjole eller et par jeans og en sweater, bidrager Joanli Nors smykker til et feminint og elegant udtryk.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Længde på 50 cm
Halskædens længde er 50 cm.
18 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er 925 sterling sølv forgyldt med en 18 karat guldbelægning stemplet med 750. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld.

Læs om hvordan du passer på dit smykke her: www.ditur.dk/blog/pleje
Specifikationer
Varenummer 245 080-3
EAN 5711008265258
Køn Damesmykker
Brand Joanli Nor
Farve Guld
Materiale 18 Karat Guldbelægning
Smykkestørrelse Halskæde Længde 50 cm
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Accessories/Smykker Halskæder

Joanli Nor Brinanor Halskæde Forgyldt

På lager

345 kr