Joanli Nor halskæde 245 125-4

På lager

345 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Joanli Nor halskæde 245 125-4

Elegant halskæde fra Joanli Nor. Halskæden er af rosaforgyldt sølv og påsat er et vedhæng også udført i rosaforgyldt sølv med lyse sten.

Joanli Nor giver plads til, at du vise din personlighed. Joanli Nor laver fashionable smykker i materiale, som du fortjener dem. Uanset om du har beklædt dig med stiletter og en cocktail-kjole eller et par jeans og en sweater, bidrager Joanli Nors smykker til et feminint og elegant udtryk. 

Se alle smykker fra Joanli Nor her.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Joanli Nor
Med smykker fra danske Joanli får du mulighed for at vise din personlighed. Uanset om du har iført dig stiletter og en cocktail-kjole eller et par jeans og en sweater, bidrager Joanli Nors smykker til et feminint og elegant udtryk.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Rosaforgyldt 925 Sterling Sølv
Smykket er rosaforgyldt i en smuk rosa farve, som gør smykket anderledes fra de klassiske guld og sølv farver. Den rosaguld giver smykket noget anderledes, der skiller dig ud i mængden.
Specifikationer
Brands Joanli Nor
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Materiale Rosaforgyldt 925 Sterling Sølv
Farve Rosaguld

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på