OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Joanli Nor Ring 145 096-3

På lager

395 kr

* Påkrævede felter

395 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Joanli Nor Ring 145 096-3

Elegant ring fra Joanli Nor. Ringen er af forgyldt sølv og har små sten.

Joanli Nor giver plads til, at du vise din personlighed. Joanli Nor laver fashionable smykker i materiale, som du fortjener dem. Uanset om du har beklædt dig med stiletter og en cocktail-kjole eller et par jeans og en sweater, bidrager Joanli Nors smykker til et feminint og elegant udtryk.

Find din ringstørrelse her: Størrelsesguide Ringe

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Joanli Nor
Med smykker fra danske Joanli får du mulighed for at vise din personlighed. Uanset om du har iført dig stiletter og en cocktail-kjole eller et par jeans og en sweater, bidrager Joanli Nors smykker til et feminint og elegant udtryk.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Forgyldt 925 Sterling Sølv med en Guldbelægning
Smykket har fået en guldbelægning, som giver sølvet den smukke guld farve. Under forgyldningen er smykket af 925 sterling sølv og dermed stemplet med 925. Sterling sølv er det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af smykker. Sterlingsølv er populært til smykker, da sølv er et blødt ædelmetal, som gør materialet smidigt og formbart.
Specifikationer
Varenummer Joanli Nor 145 096-3
EAN 5711008350312
Brand Joanli Nor
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Ringe
Materiale Forgyldt 925 Sterling Sølv
Farve Guld

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på