OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Den perfekte julegave til ham

Filtrering

Pris
Brand
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Glas
Vandbeskyttelse
Bredde på rem
Rem længde
Gangreserve
Type Accessories
Smykkestørrelse
Farve
Materiale

808 produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

808 produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Julegaveidéer til ham, der har alt

Hvordan er det nu lige, man gør, når man skal købe julegaven til ham, der har alt? Det er den samme dans om den varme grød år efter år; for meget kan man sige om mænd, men de er ikke altid lige gode til at få lavet en ønskeliste. Skulle det alligevel lykkes at få lokket en ønskeliste ud af de kære mænd, så har de det med at krydse en hel del ønsker af listen selv - og så bliver købet af julegaven til ham alligevel til en olympisk disciplin.

Det vil vi meget gerne hjælpe med her hos Ditur, for med mere end 4.000 unikke produkter på siden, tør vi godt sige, at den perfekte julegave til ham er at finde iblandt. 

Hvad end du er på jagt efter en julegave til far, til brormand, kæresten eller manden, så skal vi nok guide dig i den rigtige retning, så du ender med at opfylde de ønsker, de måske ikke selv var klar over, at de havde. 

Ure på ønskelisten

Find den perfekte julegave til ham 2020: Det behøver nemlig ikke, at være raketvidenskab, at købe gaver til mænd. Men der er nogle små tips og tricks, der kan gøre modtageren mere end almindeligt glad og dit gaveindkøb lettere.

De fleste mænd er blevet vant til den årlige leverance af nye sokker og underbukser under juletræet, og selvom bløde pakker bestemt har sin plads i gaveræset, så er det ofte de hårde pakker, der løber med overskrifterne. 

Når det kommer til de hårde pakker, så er uret bestemt værd at overveje som julegave idé til ham, der ikke helt fik taget sig sammen til at skrive sine ønsker ned. 

Med et ur får man en julegave, man kan have glæde af mange år frem, og før man ved af det, så tænker man tilbage på den jul, hvor man fik det første ur i samlingen - og når gaver bliver til minder, ved man, at man har ramt plet.

Her hos Ditur.dk har vi et stort udvalg af oplagte julegaveidéer til ham, der gør det næsten lige så godt under træet, som de gør det på håndleddet af den heldige modtager.

Stort udvalg af urytper og urmærker

Vi udbyder selvfølgelig markedets bedste brands og du kan kan vælge imellem alt fra guldure, designerure, stålureklassiske ure og meget mere. Derudover kan du også gå på opdagelse i vores nøje udvalgte udvalg af smykker og accessories til mænd.

Prisvenlige ure - Ure og gaver til ethvert budget

Leder du efter en lille ekstra julegave til ham, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig et væld af meget prisvenlige ure, der gør det nemt at finde en gave, der ikke sprænger banken. Du kan blandt andet gå på opdagelse blandt mere end 200 spændende julegaveidéer til under 500 kroner lige her.

Noget af det vi gør os allermest umage med, det er sammensætningen af vores sortiment. Det skal forstås sådan, at vi finder de ure på markedet, hvor du får allermest værdi for pengene. Vores ure til under 500 kroner er derfor stadig i en virkelig høj kvalitet, så modtageren kan have glæde af uret i mange år frem. 

Det er selvfølgelig også muligt at gå lidt længere op i budget, hvilket åbner op for flere gode julegaveidéer til ham, der fortjener en helt særlig julegave. 

Det er nemt at købe og bytte julegaver på Ditur.dk

Når du handler julegaver på www.ditur.dk er du allerede sikret en hel masse fordele, der gør det nemt og enkelt at give julegaver. 

Først og fremmest er du sikret Danmarks bedste pris, eftersom vi har prisgaranti på alle varer i sortimentet. Vi har dag-til-dag levering, og giver dig dermed mulighed for at bestille dine julegaver (næsten) helt frem til juleaften, og skulle du bruge en ekstra lille julegave i sidste øjeblik, kan du bestille et gavekort, som du modtager med det samme på e-mail.

Vigtigst af alt får du altid 99 dages fuld returret, når du handler på ditur.dk - hvad end det julegaven til ham eller resten af familien. Du har dermed rig mulighed for at både købe dine julegaver i god tid, ligesom du har god tid til at bytte dem, skulle det blive nødvendigt. 

 1. Bestil en returlabel på www.ditur.dk/retur
 2. Send varen retur
 3. Du modtager det fulde beløb for varen
 4. Bestil den ønskede vare på www.ditur.dk

Hos ditur.dk har vi gennem årene haft mere end 100.000 kunder, der har handlet online hos os, og der tegner sig et meget tydeligt billede af, at de har være meget tilfredse. Vi har nemlig mere end 20.000 anmeldelser på Trustpilot - og mere end 15.000 er dem er 5-stjernede, lige som vores samlede bedømmelse er det.

Det er altså helt trygt og sikkert at handle dine julegaver hos os, hvad end det er julegaven til din far, din bror, kæreste eller mand - vi har et ur til dem allesammen. 

 

21

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på