Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr249
    kr499
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Type børneur
Type smykke

11 produkter

Julegaveide til hende til mellem 0-499 kr.

Det er altid svært at finde den helt rigtige julegave til kvinden, som har alt. Derfor vil vi prøve at gøre det så let som overhovedet muligt at finde den helt rigtige gave. Af den årsag har vi samlet denne kategori, hvor du kan finde ure, smykker, accessories mm. til til budget på mellem 0-499 kr. så du kan finde den julegaveide, som passer bedst til budgettet. Et virkelig godt bud til en julegave til hende vil være et ur. Et ur er en virkelig personlig gave, som enhver kvinde vil blive glad for. Hvis du vil gøre gaven lidt ekstra personlig, så kan du også vælge at få uret engraveret, så du kan skrive en sød besked, en dato eller noget andet, som har betydning for hende. Derudover vil en virkelig god julegaveide være et smykke, såsom f.eks. øreringe, ringe, halskæder, armbånd mm. Da det er noget vigtigt tilbehør til enhver kvindes outfit.

Dameure til julegave fra de bedste brands

En oplagt gave til hende vil være dameuret fra hendes ynglings brand. Mange damer har et brand, som de elsker ure eller smykker fra, og derfor vil det være smart at finde et ur fra det foretrukkende brand. Hvis hende der skal modtage julegaven ikke har en favorit, så vil det selvfølgelig blive lidt svære. Dog har vi et kæmpe udvalg af dameure brands, som hun med garanti vil blive glad for at modtage. Vi har dameure fra Skagen, Daniel Wellington, Casio, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Sekonda, Jaguar og mange flere. Derfor vil du med garanti kunne finde det helt rigtige ur. 

Find det rigtige type ur til julegaven til hende

Det er selvfølgelig ikke kun brands, som du skal kigge på når du skal finde det helt rigtige dameur til julegaven. Det vigtigste er selvfølgelig at det valgte ur passer til modtagerens stil. Derfor skal du ligge mærke til selve størrelsen på uret. Derudover skal du naturligvis kigge på designet og farverne på urene. Det er meget forskelligt hvilke farver og designs som kvinder foretrækker, og vi vil derfor prøve at gøre det så nemt, som overhovedet muligt for dig at finde det rigtige. Derfor kan du sortere efter sportsure, guldure, sølvure, designerure, dykkerure, rosaguld ure, swiss made ure og meget mere, så du nemt og hurtigt kan finde det rigtige ur til hende.

Armbåndsure til mellem 0-499 kr.

Hos Ditur er vi godt klar over at armbåndsure er nødt til at spille for at du kan fuldende dit outfit. Derfor har vi et stort udvalg af armbåndsure med diverse remme såsom læder. nato lænke, silikone med mere. Grundet det store udvalg af remme, så kan du frit vælge hvilken type armbåndsur, som du synes er mest behagelig at have på samt har det fedeste design. Derudover har du muligheden ved størstedelen af vores armbåndsure at skifte remmen, så du kan tilpasse uret til enhver andledning. 

Smykker til mellem 0-499 kr.

Hos Ditur så ved vi godt at det er svært at finde det helt rigtige smykke til budgettet til julegaven. Derfor har vi i denne kategori samlet de smukkeste smykker til budgettet fra de bedste brands såsom: Enamel Copenhagen, Sif Jakobs, Pilgrim, Izabel Camille og mange flere. Derudover kan du her finde smykker i form af øreringe, halskæder, armbånd eller ringe i enten guld eller sølv, så du kan finde det rigtige smykke til hendes smag. 

Køb trygt dine julegaver hos os - vi har 5-stjerner på TrustPilot 

Vi går op i at yde en god service. Det kan også også læse på vores Trustpilot. Vi har over 40.000+ anmeldelser.

Vi ligger konsekvent som nogle af de bedst anmeldte urforhandlere på nettet. Vi arbejder hårdt for at sikre dig den bedste kundeoplevelse og tilbyde dig en god pris på dit nye ur.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice her, på mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben fra kl. 09-18 fra mandag til torsdag, 09-15 fredag og fra 10-16 søndag.

Prisgaranti og dag til dag-levering på alle julegaver hos Ditur

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores vare. Det betyder, hvis du finder det samme vare til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores vare? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1