Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr595
    kr999
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Længde
Type smykke
Type accessory
Urboks plads

18 produkter

Julegaveide til hende til mellem 500-999 kr.

 Det er altid svært at finde den helt rigtige julegave til kvinden, som har alt. Derfor vil vi prøve at gøre det så let som overhovedet muligt at finde den helt rigtige gave. Af den årsag har vi samlet denne kategori, hvor du kan finde ure, smykker, accessories mm. til til budget på mellem 500-999 kr. så du kan finde den julegaveide, som passer bedst til budgettet. Et virkelig godt bud til en julegave til hende vil være et ur. Et ur er en virkelig personlig gave, som enhver kvinde vil blive glad for. Hvis du vil gøre gaven lidt ekstra personlig, så kan du også vælge at få uret engraveret, så du kan skrive en sød besked, en dato eller noget andet, som har betydning for hende. Derudover vil en virkelig god julegaveide være et smykke, såsom f.eks. øreringe, ringe, halskæder, armbånd mm. Da det er noget vigtigt tilbehør til enhver kvindes outfit.

Armbåndsure til hende på mellem 500-999 kr.

Hos Ditur er vi godt klar over at armbåndsure er nødt til at spille for at du kan fuldende dit outfit. Derfor har vi et stort udvalg af armbåndsure med diverse remme såsom læder. nato lænke, silikone med mere. Grundet det store udvalg af remme, så kan du frit vælge hvilken type armbåndsur, som du synes er mest behagelig at have på samt har det fedeste design. Derudover har du muligheden ved størstedelen af vores armbåndsure at skifte remmen, så du kan tilpasse uret til enhver andledning. 

Smykker til julegave fra de bedste brands til mellem 500-999 kr.

En oplagt gave til hende vil være smykket  fra hendes ynglings brand. Mange damer har et brand, som de elsker ure eller smykker fra, og derfor vil det være smart at finde et smykke fra det foretrukkende brand. Hvis hende der skal modtage julegaven ikke har en favorit, så vil det selvfølgelig blive lidt svære. Dog har vi et kæmpe udvalg af smykke brands, som hun med garanti vil blive glad for at modtage. Vi har smykker fraEnamel Copenhagen, Sif Jakobs, Pilgrim, Izabel Camille, Mads Z, Joanli Nor og mange flere. Derfor vil du med garanti kunne finde det helt rigtige smykke. 

Øreringe, ringe, halskæder eller armbånd i julegave til hende?

Det er selvfølgelig ikke kun brands, som du skal kigge på når du skal finde det helt rigtige smykke til julegaven. Det er vigtigt at gøre sig nogle tanker omkring, hvilken farve og design, som smykket skal have, så det passer til modtagerens personlige stil. Derudover skal du overveje, hvilken type smykke som du gerne vil give til hende. Vi har et stort udvalg af halskæder, øreringe, armbånd, ringe og meget mere, så du altid vil finde det helt rigtig smykke til julegaven her.

Køb trygt dine julegaver hos os - vi har 5-stjerner på TrustPilot 

Vi går op i at yde en god service. Det kan også også læse på vores Trustpilot. Vi har over 40.000+ anmeldelser.

Vi ligger konsekvent som nogle af de bedst anmeldte urforhandlere på nettet. Vi arbejder hårdt for at sikre dig den bedste kundeoplevelse og tilbyde dig en god pris på dit nye smykke.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice her, på mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben fra kl. 09-18 fra mandag til torsdag, 09-15 fredag og fra 10-16 søndag.

Prisgaranti og dag til dag-levering på alle julegaver

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores varer. Det betyder, hvis du finder det samme vare til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores vare? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1