Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr199
    kr645
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur
Type børneur

17 produkter

Find den perfekte julegave til pigen

Når kalenderåret lakker mod enden og sneen begynder at dale, så begynder forventningerne også at stige. Tiden er kommet til at finde den perfekte julegave til pigen, du har kær, hvad enten det er dit barn, barnebarn, niece, eller noget helt andet. Og det kan være udfordrende. 

Det er jo ikke altid sådan, at man er blevet udstyret med en ønskeliste, der er spækket med oplagte gaveidéer, julegaveønsker og elegante bud på personlige gaver. Derfor kan man godt ende med at starte på bar bund, men bare rolig - vi er her for at hjælpe dig med at finde den, eller de, helt rigtige gaver til pigen. 

Her på Ditur finder du nemlig ikke bare et overflødighedshorn af gaveidéer til den perfekte julegave til pigen, men skulle du have lyst til at kaste dig ud i adventsgaver, så hjælper vi dig også med det. Vi siger ikke, du skal smide hendes ønskeliste ud - men, nogen gange er den bedste gave, den gave man ikke vidste, man ønskede sig - og det kunne meget vel være et fantastisk flot børneur til piger. Et ur til pigen er den perfekte gave fordi hun altid vil se tilbage på hendes første ur, og hvem der gav det til hende. Derudover at uret til pigen både en ting, som hun synes vil være virkelig flot til hendes "look", men også en sjov måde at lære klokken på.

Nu har vi peget dig i den rigtige retning, men det er op til dig at gå på opdagelse i udvalget her på siden og vælge den perfekte julegave anno 2021 til hende, som lige netop du har kær.

Gaveidéer: Stort sortiment af børneure til piger

Et pigeur er i vores optik en virkelig god gaveidé, og du fristes nok til at spørge hvorfor. Det er det, fordi det er en måde at give barnet mulighed for at lære klokken og sætte sit eget personlige præg på hendes "look", og derfor kan man have glæde af det i mange år frem. Man vil altid kunne kigge på det og tænke tilbage på den jul, hvor man fik den ultimative, personlige gave.

Heldigvis har vi et stort udvalg af pigeure, der passer til lige netop den beskrivelse - og rigtig mange af dem kan du finde lige her på siden. En af de ting du skal være opmærksom på, når du vælger din gave til pigen, er urets farve. 

Stort udvalg af børneur mærker

Hos Ditur går vi op i at tilbyde vores kunder ure af høj kvalitet og til stærke priser. Derfor har vi et bredt udvalg af børneure til piger fra de bedste brands på markedet. Du kan finde børneure fra de største brands såsom: AM:PM, Calypso, Casio, Club, Dissing, Hot Shot, Lacoste og mange flere. 

Sådan bytter du din julegave fra ditur.dk 

Når du handler julegaver på www.ditur.dk er du allerede sikret en hel masse fordele, der gør det nemt og enkelt at give julegaver. 

Først og fremmest er du sikret Danmarks bedste pris, eftersom vi har prisgaranti på alle varer i sortimentet. Vi har dag-til-dag levering, og giver dig dermed mulighed for at bestille dine julegaver (næsten) helt frem til juleaften, og skulle du bruge en ekstra lille julegave i sidste øjeblik, kan du bestille et gavekort, som du modtager med det samme på e-mail.

Vigtigst af alt får du altid 99 dages fuld returret, når du handler på ditur.dk - hvad end det julegaven til ham eller resten af familien. Du har dermed rig mulighed for at både købe dine julegaver i god tid, ligesom du har god tid til at bytte dem, skulle det blive nødvendigt. 

  1. Bestil en returlabel på www.ditur.dk/retur
  2. Send varen retur
  3. Du modtager det fulde beløb for varen
  4. Bestil den ønskede vare på www.ditur.dk

Hos ditur.dk har vi gennem årene haft mere end 100.000 kunder, der har handlet online hos os, og der tegner sig et meget tydeligt billede af, at de har være meget tilfredse. Vi har nemlig mere end 40.000 anmeldelser på Trustpilot - og mere end 38.000 af dem er 5-stjernede, ligesom vores samlede bedømmelse er det.

Det er altså helt trygt og sikkert at handle dine julegaver hos os, hvad end det er julegaven til din mor, din søster, kæreste eller kone - vi har et ur til dem allesammen.

Køb trygt dine julegaver hos os - vi har 5-stjerner på TrustPilot 

Vi går op i at yde en god service. Det kan også også læse på vores Trustpilot. Vi har over 40.000+ anmeldelser.

Vi ligger konsekvent som nogle af de bedst anmeldte urforhandlere på nettet. Vi arbejder hårdt for at sikre dig den bedste kundeoplevelse og tilbyde dig en god pris på dit nye ur.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice her, på mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben fra kl. 09-18 fra mandag til torsdag, 09-15 fredag og fra 10-16 søndag.

Prisgaranti og dag til dag-levering på julegaver

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores varer. Det betyder, hvis du finder det samme vare til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores vare? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1