Karlsson Alarm clock Minimal black - KA5683BK

På lager

20% rabat

Vejl. Pris: 245 kr

Specialpris 195 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Karlsson Alarm clock Minimal black - KA5683BK

Karlsson Alarm clock Minimal black - KA5683BK er et moderne vækkeur med et nordisk design. Uret måler 10 CM i diameter. Designet er enkelt og elegant. Urværket er et "Silent movement", hvilket betyder at det er lydsvagt og derfor ikke generer din søvn, tiltrods for at du stiller det på natbordet. 

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Størrelse Diameter 0-15 CM
Varenummer Karlsson Alarm clock Minimal black - KA5683BK
EAN 8714302619014
Mærke Karlsson
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
Type Bordur
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os