SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Karlsson Corduroy Wall Clock

Karlsson Corduroy Wall clock KA5671BL - 25 CM er et klassisk vægur. Designet er enkelt og elegant. Uret kombinerer en urskive i grå og blå nuancer med enkle og simple markeringer. Det giver et moderne tvist til det enkle design. Uret måler 25 CM i diameter. 

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer KA5671BL
EAN 8714302651281
Type ur Vægur
Brand Karlsson
Design
Urets materiale Stof
Urets farve Blå
Størrelse
Diameter 25 cm. i diameter

Karlsson Corduroy Wall Clock

På lager

349 kr