OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

KARLSSON LBT MINI SHARP BLACK

Klassisk vægur fra Karlsson - 44 CM i all black udseende. Designet er enkelt og elegant. Uret har ingen urskive, men flotte sortbelagte visere i slidstærk plast, der danner helheden for dette enkle vægur. 

Det flotte vægur passer perfekt til de nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer KA5838BK
EAN 8714302678677
Brand Karlsson
Type Vægur
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Aluminum
Farve Sort
Størrelse DIY Justerbar

KARLSSON LBT MINI SHARP BLACK

På lager

349 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på