99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

Karlsson Little Big Time Mini Wall Clock

På lager

179 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Karlsson Little Big Time Mini Wall Clock

Karlsson Little Big Time Mini Wall Clock er et klassisk vægur. Designet er enkelt og elegant. Uret har ingen urskive, men flotte guldbelagte visere, der danner helheden for dette enkle vægur. 

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet.

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer KA4348GD
Brands Karlsson
Urværk Kvarts
Type Vægure
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Aluminum
Farve Guld
Størrelse DIY Justerbar

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på