OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Karlsson Little Big Time Sharp KA5837BK

På lager

395 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Karlsson Little Big Time Sharp KA5837BK

Karlsson Little Big Time Sharp KA5837BK er et anderledes vægur i form af et bit, der udgør kvarts urværk med visere. Designet er enkelt og elegant. Uret kombinerer en sort urkasse med sorte visere. Det giver et moderne tvist til det enkle design. 

 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer KA5837BK
EAN 8714302678493
Brand Karlsson
Type Vægure
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Sten / Perler
Farve Sort

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på