OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Karlsson Sentient Wall Clock

På lager

549 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Karlsson Sentient Wall Clock

Karlsson Discreet KA5703YE - 40 CM er et klassisk vægur. Designet er enkelt og elegant. Uret kombinerer en urskive i gul med enkle og simple sølv markeringer. Det giver et moderne tvist til det enkle design. 

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer KA5703YE
EAN 8714302667572
Brand Karlsson
Type Vægure
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Plast
Farve Brun
Størrelse 40 cm. i diameter

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på