OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Karlsson TABLE CLOCK BOXED FLIP XL - KA5642BK

På lager

1.295 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Karlsson TABLE CLOCK BOXED FLIP XL - KA5642BK

Karlsson Taable Clock Boxed Flip XL - KA5642BK er et moderne bordur med et nordisk design. Uret måler 37 cm. i længden, 17,5 cm. i dybden og 9 cm. i højden. Flipuret har et enkelt og elegant design i sort med hvide tal, og har en børstet stålkant som ligeledes er i sort.

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Rhodineret Rustfrit Stål
Rhodinering er en overfladebehandling, der giver metallet en hvid og blank overflade. Rhodinering anvendes derfor med smykker i sølv og hvidguld. Rhodinerede smykker er mere beskyttet mod iltning. Det gør et rhodineret smykke med modstandsdygtig overfor ridser og misfarvninger.
Specifikationer
Varenummer KA5642BK
EAN 8714302624285
Brand Karlsson
Urværk Kvarts
Type Bordure & Vækkeure
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Rhodineret Rustfrit Stål
Farve Sort

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på