OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Nyhed

Karlsson TABLE CLOCK CATHODE OAK WOOD BASE - KA4204

På lager kun 2 stk. tilbage!

1.295 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Karlsson Table Clock Carhode Oak Wood Base - KA4204

Karlsson Table Clock Carhode Oak Wood Base - KA4204 er et moderne bordur med et nordisk design. Designet er enkelt og elegant, og uret måler 28 cm i længden og er 11 cm høj. Der medfølger en oplader til uret, som skal tilsluttes ved foden i træ. 

Dette flotte bordur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Rustfrit Stål
Rustfrit stål er det mest almindelige materiale at producere ure og smykker i, når det ikke skal være ædelmetal som sølv og guld. Stål anvendes både i ure og smykker, hvor godt kvalitetsstål anvendes. Dette indeholder nikkel, der er bundet meget hårdt, således det ikke hidfører hudgener. Stål kan farves sort eller forgyldes. Ved ure og smykker sker det oftest ved en PVD-behandling, som gør stålet modstandsdygtig overfor ridser og giver stålet et flot skinnende ydre.
Specifikationer
Varenummer KA4204
EAN 8714302604959
Brand Karlsson
Urværk Kvarts
Type Bordure & Vækkeure
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Rustfrit Stål

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på