SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Karlsson Table Clock Carhode Oak Wood Base White - KA4205

Karlsson Table Clock Carhode Oak Wood Base White - KA4205 er et moderne bordur med et nordisk design. Designet er enkelt og elegant, og uret måler 28 cm i længden og er 11 cm høj. Der medfølger en oplader til uret, som skal tilsluttes ved foden som er lavet af bambus.  

Dette flotte bordur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer KA4205
EAN 8714302604980
Type ur Bordur
Brand Karlsson
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urets materiale Rustfrit stål
Urets farve Hvid

Karlsson TABLE CLOCK CATHODE OAK WOOD BASE WHITE - KA4205

På lager kun 1 stk. tilbage!

7% rabat

Vejl. Pris: 1.295 kr

Specialpris 1.195 kr