LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Karlsson Wall clock Butterfly Hands KA5708GY - 27 cm

Karlsson Wall Clock Butterfly Hands model KA5708GY er et klassisk vægur. Designet er enkelt og elegant. Uret kombinerer en grå urskive med enkle og simple markeringer. Det giver et moderne tvist til det enkle design. 

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Specifikationer
Generelt
Varenummer KA5708GY
EAN 8714302640124
Type ur Vægur
Køn Dame, Herre
Brand Karlsson
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urskivens farve Hvid/stål
Urets materiale Rustfrit stål
Urets farve Grå
Størrelse
Diameter 27 cm. i diameter

Karlsson Wall clock Butterfly Hands KA5708GY - 27 cm

På lager

399 kr