Karlsson Wall clock Dura (Lys)

På lager

21% rabat

Vejl. Pris: 319 kr

Specialpris 249 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Karlsson Wall clock Dura (Lys)

Karlsson Wall clock Dura KA5734GY er et klassisk vægur. Designet er enkelt og elegant. Uret kombinerer en grå urskive med enkle og simple markeringer. Det giver et moderne tvist til det enkle design. Uret måler 29 CM i diameter. 

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Størrelse Diameter: 29 CM
Varenummer KA5734GY
Mærke Karlsson
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
Urtype Vægur
KPI De bedste fordele
Materiale Træ
Farve Grå

Vores kunder elsker os