OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Karlsson WALL CLOCK GOLD ELEGANCE - KA5720GR

På lager

499 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Karlsson WALL CLOCK GOLD ELEGANCE - KA5720GR

Her får du et klassisk vægur. Designet er enkelt og elegant. Uret kombinerer en matt grøn fave med simple markeringer. Det giver et moderne tvist til det enkle design. Selve modellen på uret hedder elegance og med god grund. En af vores egne absolutte favoritter. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Rustfrit Stål
Rustfrit stål er det mest almindelige materiale at producere ure og smykker i, når det ikke skal være ædelmetal som sølv og guld. Stål anvendes både i ure og smykker, hvor godt kvalitetsstål anvendes. Dette indeholder nikkel, der er bundet meget hårdt, således det ikke hidfører hudgener. Stål kan farves sort eller forgyldes. Ved ure og smykker sker det oftest ved en PVD-behandling, som gør stålet modstandsdygtig overfor ridser og giver stålet et flot skinnende ydre.
Specifikationer
Varenummer KA5720GR-1
EAN 8714302642210
Brand Karlsson
Type Vægure
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Rustfrit Stål
Farve Grøn
Størrelse 30 cm. i diameter

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på