OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Karlsson Wall clock Meek MDF

På lager kun 1 stk. tilbage!

699 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Karlsson Wall clock Meek MDF

Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for dere origianle vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.

Karlsson Wall clock Meek MDF model KA5697DW er et klassisk vægur. Designet er enkelt og elegant. Uret kombinerer en træ urskive med enkle og simple markeringer. Det giver et moderne tvist til det enkle design. 

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

Sepcifikationer: 

Mål D. 50cm, H. 4cm
Materiale MDF
Farve Træ
Yderligere information Excl. 1 AA batteri
Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
Specifikationer
Varenummer KA5697DW
EAN 8714302651427
Brand Karlsson

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på