LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Karlsson Wall clock Mirage KA5668CO (Kobber) - 40 cm

Karlsson Wall clock Mirage model KA5668CO er et klassisk vægur. Designet er enkelt og elegant. Uret kombinerer et kobber glas spejl som urskive med enkle og simple markeringer. Det giver et moderne tvist til det enkle design. Uret måler 40 CM i diameter og er 3 CM dybt. 

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Specifikationer
Generelt
Varenummer KA5668CO
EAN 8714302625190
Type ur Vægur
Køn Dame, Herre
Brand Karlsson
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urskivens farve Gul
Urets materiale Kobber
Urets farve Orange
Størrelse
Diameter 40 cm. i diameter

Karlsson Wall clock Mirage KA5668CO (Kobber) - 40 cm

Udgået - kommer ikke igen

22% rabat

Vejl. Pris: 449 kr

Specialpris 349 kr