TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Karlsson Wall Clock Normann station KA5681GY - 38 cm

Karlsson Wall clock Normann station KA5681GY er et klassisk vægur. Designet er enkelt og elegant. Uret kombinerer en grå urskive med enkle og simple markeringer i sølv. Det giver et moderne tvist til det enkle design. Uret måler 37,5 CM i diameter og er 6 CM dybt. Derudover kommer uret med et ekstra sæt visere. 

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

Sepcifikationer: 

Mål D.37,5cm,H.6cm
Farve Varm Grå, Børstet Ramme
Yderligere information Excl.AA batt.

Find hele udvalget af Karlsson vægure, bordure og alarmure her.

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Specifikationer
Generelt
Varenummer KA5681GY
EAN 8714302623592
Type ur Vægur
Brand Karlsson
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urets materiale Rustfrit stål
Urets farve Grå
Størrelse
Vægurets Diameter 38 cm. i diameter

Karlsson Wall Clock Normann station KA5681GY - 38 cm

På lager kun 1 stk. tilbage!

14% rabat

Vejl. Pris: 699 kr

Specialpris 595 kr

Modelserie