TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Karlsson Wall Clock Normann station KA5681WH - 38 cm

Karlsson Wall clock Normann station model KA5681BK er et klassisk vægur. Designet er enkelt og elegant. Uret kombinerer en sort urskive med enkle og simple markeringer. Det giver et moderne tvist til det enkle design. Uret måler 37,5 CM i diameter og er 6 CM dybt. 

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

Yderligere information: Ekskl. AA batterier 

Find hele udvalget af Karlsson vægure, bordure og alarmure her.

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Specifikationer
Generelt
Varenummer KA5681WH
EAN 8714302623622
Type ur Vægur
Brand Karlsson
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urets materiale Rustfrit stål
Urets farve Hvid
Størrelse
Vægurets Diameter 38 cm. i diameter

Karlsson Wall Clock Normann station KA5681WH - 38 cm

På lager kun 1 stk. tilbage!

599 kr
Modelserie