OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Karlsson WALL CLOCK SUNBURST CRYSTAL LARGE - KA4859GD

På lager

695 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Karlsson Wall Clock Sunburst Crystal Large - KA4859GD

Karlsson Wall Clock Sunbrust Crystal Large - KA4859GD. Uret er et smykt designet vægur i guld / messingfarve. Designet er enkelt og elegant, hvor det er prydet med små krystaller ved afmærkningerne. Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet.

Uret bruger 1 x AA batteri (medfølger ikke)

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer KA4859GD
EAN 8714302644078
Brand Karlsson
Urværk Kvarts
Type Vægure
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Aluminum
Farve Rosaguld
Størrelse 50 cm. i diameter

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på