LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Kensington Automatic Steel/Blue/Gold

Kensington Automatic Steel/Blue/Gold er et unikt og anderledes mekanisk automatisk herreur. Uret kommer med et automatisk urværk med 48 timers gangreserve. Det betyder, at uret ikke har et batteri, men istedet er drevet via den energi, der opstår når du bærer det på håndleddet. Denne model er udført i højkvalitets stål med et klassisk guld look kombineret med flotte blå detaljer i det avancerede mekaniske urværk. Uret kommer desuden med safirglas, så man ikke skal være bekymret for små ridser i glasset. Derudover er det værd at bemærke, at uret er udstyret med 17 juveler, der forlænger urværkets levetid. 

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Kensington
Kensington London til ham eller hende, der gerne vil udtrykke sig til en favorabel pris. Kensington urene kommer i mange afskygninger med inspiration fra forskellige ting som automatisk åbne urværker, kronografer, racing og mange andre ting.

Du får et ur i høj kvalitet, hvor alle fordyrende mellemled er skåret fra, uden at der gået på kompromis med kvaliteten. Tværtimod. Kensington London har nøje udvalgt de bedste materialer til urene, ligesom der ligger en grundig designproces bag urene.
Automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Vægt
Produktet vejer 160 gram uden emballage
Gangreserve
Uret har en gangreserve på 40 timer
Skeleton urskive
Et skeleton-ur viser kunsten af mekanisk urmageri ved at give et indblik i de indre indviklede funktioner, som urværket på uret er bygget af herunder broer, gear og hjul. En flot og unik feature, som urentusiaster der holder af mekanikker og kvalitetshåndværk kan få stor glæde af.
Specifikationer
Generelt
Varenummer K0044
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Kensington
Movement
Urværk Automatisk
Gangreserve 40 timer
Design
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Guld
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Skeleton urskive Ja
Materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 42 mm.
Tykkelse 13 mm.
Vægt 160 gram
Rembredde 22 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Låsetype Butterfly-lås
Gennemsigtig bagkasse Ja

Kensington Automatic Steel Blue/Gold

På lager

50% rabat

Vejl. Pris: 1.195 kr

Specialpris 595 kr

Modelserie