OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Kensington London Automatic Steel Gold Bezel

På lager

25% rabat

Vejl. Pris: 1.195 kr

Specialpris 895 kr

Modelserie
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Kensington London Automatic Steel Gold Bezel

Kensington London Automatic Steel Gold Bezel er et unikt og anderledes mekanisk automatisk herreur. Uret er født med et mekanisk urværk med 40 timers gangreserve. Det betyder, at uret ikke har et batteri, men istedet er drevet via den energi, der opstår når du bærer det på håndleddet. Steel Gold/Black modellen er udført i høj kvalitet stål med et sort look samt guld detaljer i det avancerede mekaniske urværk. Urværket har hele 17 juveler. Derudover er det værd at bemærke, at uret er udstyret med 17 juveler, der forlænger urværkets levetid. 

Du kan se alle armbånds ure fra Kensington London her. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Kensington London
Luksus. Eksklusivitet. Elegance. Det er, hvad der kendetegner det velhavende område i London ved navn Kensington. Og det er netop dette, ure fra Kensington London udstråler. Med inspiration fra det glamourøse kvarter, der er kendt for sine stilfulde rækkehuse og eksklusive forretninger, får du et klassisk herreur i høj kvalitet, der passer perfekt ind i storbybilledet. 
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Gennemsigtig bagkasse
Gennemsigtig bagkasse
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
160 gram
Produktet vejer 160 gram uden emballage
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Gangreserve på 40 timer
Uret har en gangreserve på 40 timer
Specifikationer
Varenummer KLASGB12
Brand Kensington London
Urværk Mekanisk automatisk
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Guld
Remmens farve Sort
Rem Lænke
Lænkens materiale Rustfrit stål
Bredde på rem 22 mm.
Gram 160 gram
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 13 mm.
Urets diameter 42 mm.
Gangreserve 40 timer
Gennemsigtig bagkasse Gennemsigtig bagkasse
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på