Kensington London Automatic Steel Gold/Silver/Blue

På lager

1.195 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kensington London Automatic Steel Gold/Silver/Blue

Kensington London Automatic Steel Gold/Silver/Blue er et unikt og anderledes mekanisk automatisk herreur. Uret er udført med et mekanisk urværk og en 48 timers gangreserve. Det betyder, at uret ikke har et batteri, men istedet er drevet via den energi, der opstår når du bærer det på håndleddet. Her får du et unikt design, der er udformet i højkvalitetsstål med en two-tone lænke i guld/sølv og en urskive i guld/blå med avancerede detaljter i det mekaniske urværk. Uret kommer desuden med safirglas, der beskytter glasset mod ridser. Derudover er det værd at bemærke, at uret er udstyret med 17 juveler, der forlænger urværkets levetid. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Kensington London
Luksus. Eksklusivitet. Elegance. Det er, hvad der kendetegner det velhavende område i London ved navn Kensington. Og det er netop dette, ure fra Kensington London udstråler. Med inspiration fra det glamourøse kvarter, der er kendt for sine stilfulde rækkehuse og eksklusive forretninger, får du et klassisk herreur i høj kvalitet, der passer perfekt ind i storbybilledet. 
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Gennemsigtig bagkasse
Gennemsigtig bagkasse
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
160 gram
Produktet vejer 160 gram uden emballage
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Gangreserve på 40 timer
Uret har en gangreserve på 40 timer
Specifikationer
Varenummer KLASGSB10
Brands Kensington London
Urværk Mekanisk automatisk
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Guld
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Bredde på rem 20 mm
Gram 160 gram
Lænkens materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 13 mm.
Urets diameter 42 mm.
Gangreserve 40 timer
Gennemsigtig bagkasse Gennemsigtig bagkasse
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os