Komono Harlow Estate Gold

Lagerstatus: På lager

1.145 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Komono Harlow Estate Gold

Ditur.dk er dansk autoriseret forhandler af Komono ure.

Komono er en belgisk urproducent, som er designet af Raf Maes og Anton Janssens. Siden opstarten i 2009 har tanken været at sælge nytænkende og flotte ure til priser, som alle har kan være med på. Det har vist sig at være en stor succes, da urene i dag bliver forhandlet i en række lande og har de seneste år slået igennem på det danske marked.

Urene bærer præg af enkle, men stilrene og moderne designs. Alle Komono ure har kronens placering som særpræg, som gør dem unikke og skiller sig ud fra mængden.

Køber du et Komono ur, får du et ur, som er fremstillet på baggrund af høje kvalitetskrav og den bedste teknologi. Samtlige Komono ure er drevet af kvarts urværker fra Miyota.

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Komono ure. Du er garanteret 100% ægthed og 2 års garanti, som gælder til den officielle service af Komono ure. Vores sortiment af Komono ure bliver sendt direkte fra det officielle produktionslager, hvorfor vi kun er et bindeled mellem Komono og dig.

Vi tilbyder prisgaranti på alle produkter fra Komono, hvor vi løbende tjekker vores priser ift. Eksisterende konkurrenter og sikrer, at vores priser er Danmarks bedste!

Med dette ur fra Komono får du et klassisk dameur med guldtonet lænke udført i hårdført og langtidsholdbart rustfrit stål og med sort urskive. Uret er vandafvisende til 3 ATM, som svarer til et tryk på 30 meter. Glasset på dette ur er brudsikkert mineralglas, som er hårdere end almindeligt glas på grund af behandlingen. Det har derfor sværere ved at splintre, hvis der skulle opstå en skade. Alt i alt et klassisk og flot dameur, hvor der medfølger original Komono æske.

Se alle vores ure fra Komono her. 

Specifikationer: 

  • Diameter: 36 mm
  • Tykkelse: 6 mm
  • Kvarts urværk
  • Analog visning
  • Lænke
  • 3 ATM
  • Mineral glas, brudsikkert
  • Urværk & hus i rustfrit stål
  • EAN: 5420074329404

Ditur.dk - Komono Harlow Estate Gold. 

Specifikationer
Varenummer KOM-W4123 - KO57
Rem Lænke
Remmens farve Guld
Urskivens farve Sort
Urkassens farve Guld
Urværk Kvarts urværk
Mærke Komono
EAN 5420074329404
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 6 mm.
Diameter 36 mm.

Vores kunder elsker os