SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Komono Lexi Black Rose

Med dette ur får du et elegant dameur i et minimalistisk design med en flot rosaguld urkasse. Uret er desuden udstyret med en lækker sort læderrem.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Komono
Komono er en belgisk urproducent, som er designet af Raf Maes og Anton Janssens. Siden opstarten i 2009 har tanken været at sælge nytænkende og flotte ure til priser, som alle kan være med på. Det har vist sig at være en stor succes, da urene i dag bliver forhandlet i en række lande og har de seneste år slået igennem på det danske marked.

Urene bærer præg af enkle, men stilrene og moderne designs. Alle Komono ure har kronens placering som særpræg, der gør dem unikke og skiller sig ud fra mængden.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer KOM-W2754 - KO17
EAN 5420074328629
Køn Dameure
Brand Komono
Urets diameter 36 mm.
Tykkelse 7 mm.
Urskivens farve Hvid/Stål
Urkassens farve Rosaguld
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Urværk Kvarts
Remmens farve Sort
Rem Læderrem

Komono Lexi Black Rose

På lager kun 1 stk. tilbage!

57% rabat

Vejl. Pris: 699 kr

Specialpris 299 kr