SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Gaveidé til konfirmander

Det kan være svært at finde den perfekte gave til konfirmanden. Hos Ditur.dk vil vi gerne hjæpe med inspiration til gaven.
At blive konfirmeret er overgangen til de voksnes rækker, hvor den perfekte gave er et ur. Uret symboliserer ansvar og tilføjer funktionel værdi for den unge voksne. I dag er det dog ikke kun den funktionelle værdi, der gør at alle konfirmander ønsker sig et ur. Det er derimod urets anvendelse som et accessori, der gør det til den perfekte gave. Hos Ditur.dk har vi mere end 3.000 ure, som alle er udvalgt med baggrund i høj kvalitet og et moderne samt trendy design. 

Uret kan være en personlig gave og i en tid, hvor konfirmander primært for kuverter med kontanter, så er det en sikker vinder. Med et sortiment på mere end 3.000 ure har du god mulighed for, at vælge et ur til konfirmanden, som du mener passer til hans eller hendes stil. Der er dog mange aspekter du bør tage stilling til; Hvor stort skal uret være? Hvilken rem? Hvilken farve? På denne side hjælper vi dig i den rigtige retning i valget af den perfekte gave til konfirmanden. Vi har samlet et udvalg af de mest solgte ure til konfirmander, som passer perfekt til nutidens tendenser. 

Produkter

Filtrering

Sten/Diamant
Pris
  1. kr19
    kr36945
Brand
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Swiss Made
Glas
Krone
Vandbeskyttelse
Bredde på rem
Rem længde
Gangreserve
Accessories/Smykker
Smykkestørrelse
Farve
Materiale

Den perfekte konfirmationsgave til hende

Uret er pigens vigtigste smykke. Det er feminint og elegant og er med til at fuldende ethvert outfit. Netop derfor er et dameur en god gaveidé til konfirmanden. Hos Ditur.dk anbefaler vi det elegante og feminine design til de kvindelige konfirmander. Det er de enkle og rene linjer samt de mindre urskiver, der er populære og trendy. Ovenfor kan du se et udvalg af de mest populære konfirmationsgaver til piger. Klik på billederne for at komme til en kategori med bestseller ure til konfirmanden. Alle ure kan byttes med fuld returret i 99 dage efter købet, så du kan trygt købe uret i dag.

Den perfekte konfirmationsgave til ham

Uret er mandens måske vigtigste smykke, og en must have for konfirmanden. Derfor bør du købe et ur i gave. Hos Ditur.dk har vi danmarks største udvalg af trendy og moderne ure. En god gaveidé til konfirmantion er et herreur i 38-42mm, idet det er mere elegant og passende til en dreng i 13-15 års alderen. Vi har samlet de mest populære ure til konfirmander i kategorien ovenfor. Klik på billedet for at komme til kategorien, og find din favorit blandt udvalget af ure til konfirmanden. Du får 99 dages returret når du handler gaven hos Ditur.dk, så du kan trygt købe den i dag. 

1

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på