1

Gaveidé til konfirmander

Det kan være svært at finde den perfekte gave til konfirmanden. Hos Ditur.dk vil vi gerne hjæpe med inspiration til gaven.
At blive konfirmeret er overgangen til de voksnes rækker, hvor den perfekte gave er et ur. Uret symboliserer ansvar og tilføjer funktionel værdi for den unge voksne. I dag er det dog ikke kun den funktionelle værdi, der gør at alle konfirmander ønsker sig et ur. Det er derimod urets anvendelse som et accessori, der gør det til den perfekte gave. Hos Ditur.dk har vi mere end 1.000 ure, som alle er udvalgt med baggrund i høj kvalitet og et moderne samt trendy design. 

Uret kan være en personlig gave og i en tid, hvor konfirmander primært for kuverter med kontanter, så er det en sikker vinder. Med et sortiment på mere end 1.000 ure har du god mulighed for, at vælge et ur til konfirmanden, som du mener passer til hans eller hendes stil. Der er dog mange aspekter du bør tage stilling til; Hvor stort skal uret være? Hvilken rem? Hvilken farve? På denne side hjælper vi dig i den rigtige retning i valget af den perfekte gave til konfirmanden. 

Den perfekte konfirmationsgave til hende:

Uret er pigens vigtigste smykke. Det er feminint og elegant og er med til at fuldende ethvert outfit. Netop derfor er et dameur en god gaveidé til konfirmanden. Hos Ditur.dk anbefaler vi det elegante og feminine design til de kvindelige konfirmander. Det er de enkle og rene linjer samt de mindre urskiver, der er populære og trendy. Nedenfor ser du 3 eksempler herpå. Klik på billederne for at komme til de respektive brands og se flere ure. Alle ure kan byttes med fuld returret i 99 dage efter købet, så du kan trygt købe uret i dag.

 

Tryk på billedet for at komme til brandet og se alle ure. Du kan også se vores anbefalinger til konfirmanden her. 

 

De viste brands er hhv. CLuse, Paul Hewitt, Daniel Wellington og Olivia Burton. 

Den perfekte konfirmationsgave til ham:

Uret er mandens eneste smykke og en must have for konfirmanden. Derfor bør du købe et ur i gave. Hos Ditur.dk har vi danmarks største udvalg af trendy og moderne ure. En god gaveidé til konfirmantion er et herreur i 38-42mm, idet det er mere elegant og passende til en dreng i 13-15 års alderen. Vi har samlet de mest populære ure til konfirmander lige her. Nedenfor er 3 eksempler på populære brands. Klik på billedet for at komme til brandet og se resten af udvalget. Du får 99 dages returret når du handler gaven hos Ditur.dk, så du kan trygt købe den i dag. 

 

Tryk på billedet for at komme til brandet og se alle ure. Du kan også se vores anbefalinger til kofirmanden her. 

 

De viste brands er hhv. Komono, Bonvier, Vincero og Grand Frank.

 

Denne side indeholder forslag til den gode gaveidé til konfirmanden. Ditur.dk har et stort udvalg af ure, der passer perfekt til pige konfirmanden og drenge konfirmanden.