Gaveidé til konfirmander

Det kan være svært at finde den perfekte gave til konfirmanden. Hos Ditur.dk vil vi gerne hjæpe med inspiration til gaven.
Konfirmationen er overgangen til de voksnes rækker. Traditionelt er uret et symbol på, at man nu går ind i de voksnes rækker. Aftaler og mødetidspunkter skal overholdes, og uret har en funktionel værdi for konfirmander. I dag er det ikke længere den funktionelle værdi i uret, der gør at alle konfirmander ønsker sig et ur. Det er derimod urets anvendelse som et accessori, der gør det til den perfekte gave til konfirmanden. Hos Ditur.dk har vi mere end 1.000 ure, som alle er udvalgt med baggrund i høj kvalitet og et moderne samt trendy design. 

Uret kan være en personlig gave og i en tid, hvor konfirmander primært for kuverter med kontanter, så er det en sikker vinder. Med et sortiment på mere end 1.000 ure har du god mulighed for, at vælge et ur til konfirmanden, som du mener passer til hans eller hendes stil. Der er dog mange aspekter du bør tage stilling til; Hvor stort skal uret være? Hvilken rem? Hvilken farve? På denne side hjælper vi dig i den rigtige retning i valget af den perfekte gave til konfirmanderne. 

Den perfekte konfirmationsgave til piger:

Uret er pigens vigtigste smykke. Det er feminint og elegant og er med til at fuldende ethvert outfit. Netop derfor er et dameur et god gaveidé til en konfirmand. Hos Ditur.dk anbefaler vi det elegante og feminine design til de kvindelige konfirmander. Det er de enkle og rene linjer samt de mindre urskiver, der er populære og trendy. Nedenfor er 3 eksempler herpå. Klik på billederne for at komme til de respektive brands og se flere ure. Alle ure kan byttes med fuld returret 99 dage efter købet, så du kan trygt købe uret i dag.

 

Tryk på billedet for at komme til brandet og se alle ure. Du kan også se vores anbefalinger til konfirmanden her. 

 

 De viste brands er hhv. Cluse, Paul Hewitt, Daniel Wellington og til sidst er det Olivia Burton. 

Den perfekte konfirmationsgave til drenge:

Uret er mandens eneste smykke og en must-have for konfirmanden. Derfor bør du købe et ur i gave til kofirmanden. Hos Ditur.dk har vi danmarks største udvalg af trendy og moderne ure til konfirmander. En god gaveidé til konfirmantion er et herreur i 38-42mm, idet det er mere elegant og passende til en dreng i 13-15 års alderen. Vi har samlet de mest populære ure til konfirmander lige her. Nedenfor er 4 eksempler på populære brands til konfirmanden . Klik på billedet for at komme til brandet og se resten af udvalget. Du får 99 dages returret når du handler gaven hos Ditur.dk, så du kan trygt købe den i dag. 

 

Tryk på billedet for at komme til brandet og se alle ure. Du kan også se vores anbefalinger til kofirmanden her. 

 

 De viste brands er hhv. Komono, Bonvier, Vincero og til sidst Grand Frank.

Denne side indeholder forslag til den gode gaveidé til konfirmanden. Ditur.dk har et stort udvalg af ure, der passer perfekt til pige konfirmanden og drenge konfirmanden