OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Studsgaard Kvalitets Kortholder i Dark Brown

På lager

349 kr
Modelserie
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Kvalitets Kortholder fra Studsgaard i læder Dark Brown

Med denne lækre kortholder i mørkebrun læder får du kvalitet og funktionalitet i ét. Kortholderen har forskellige rum, med plads til sedler og kort. De kort, som du benytter mest, kan du med fordel sætte forrest, så disse kan skubbes op. Kortholderen er udstyret med RFID beskyttelse, så du ikke skal være nervørs for at have dine betalingskort i. 

Du får altså en smart kortholder i god kvalitet, med mange fede funktioner. 
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Studsgaard
Studsgaard er et dansk brand stiftet i 2020. Her er fokus på at producere ure til skarpe priser, hvor alle fordyrende mellemled er skåret væk. Det betyder, at man kan købe en masse forskellige ure til den samme pris, som et enkelt ur koster ved mange andre brands.

På den måde så man altid har et ur, der passer til det outfit man har på, da den lave pris gør det oplagt at starte sin egen ursamling i forskellige design- og farvekombinationer.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer Pw8
EAN 5740002795836
Brand Studsgaard
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Punge
Materiale Læder
Farve Brun

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på