Kvartsure

Hos Ditur.dk forhandler vi kvartsure fra alle de populære mærker. Vores udvalg tæller over 2500 ure med kvartsurværk - herunder både herre- kvinde og børneure. Et kvartsurværk er et pålideligt urværk og er ofte betydeligt billigere end et mekanisk automatisk urværk. Med det ikke sagt, at kvaliteten ikke er i top på kvartsur - for det er det. Et sådan urværk fungerer i kombinationen mellem batteri og kvarts krystal. Kvartsurværk er populært blandt de fleste, og det med god grund. Kvartsure dækker nemlig behovet for de fleste og den eneste ulempe ved denne type urværk er, at batteriet engang imellem skal skiftes. Tag et kig blandt vores fede, moderne og super flotte ure med kvarts urværk herunder. Ditur.dk tilbyder som altid prisgaranti, 99 dages returret samt hurtig dag-til-dag levering.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr122
    kr20295
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Type børneur
Længde
Type smykke
Urboks plads

4284 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Danmarks bedste udvalg af Kvartsure hos Ditur.dk

Med et udvalg af kvartsure, som tæller mere end 2500 ure, kan vi konstatere, at vi har Danmarks bedste udvalg af kvartsure. Denne type urværk er populær blandt de fleste, og derfor sørger vi altid for at holde vores udvalg opdateret med de nyeste trends indenfor alt fra herreure- dameure og børneure. Eftersom kvartsurværk er det, mange søger, har vi sørget for at forhandle en lang række gode brands, som tilbyder dette urværk. Indenfor kvartsurværk finder du ure fra brands som Citizen, Certina, Fossil, Jaguar, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Tissot, Seiko og mange flere. Dermed dækker udvalget diverse populære mærker, som sørger for at producere moderne og trendy kvalitetsure. Vi er autoriserede forhandlere af alle vores mærker, og dermed garanterer vi en kvalitet i top på alle vores kvartsure.

Hvad er et Kvartsurværk?

Et kvartsurværk et af de mest udbredte urværk til armbåndsure. Urene er elektroniske eftersom de får strøm fra et batteri. Hvis man skal være lidt mere detaljeret, kan man gå mere i dybden for at få en forståelse for denne type urværk. Kvartsure styres af piezoelektriske svingninger i et lille kvartskrystal, som sidder inde i uret. Heraf også navnet “kvartsur”. Denne funktion giver uret 32.000 svingninger i sekundet, som altså får uret til at gå. Kvartskrystallen driver en slags motor, som sørger for at bevæge viserne med en konstant hastighed, så disse går præcist og tiden vises korrekt. Et par fordele ved et kvartsurværk er, at uret går utroligt præcist, der er lidt vedligeholdelse og uret kan være super slankt, da urværket er elektronisk og dermed ikke fylder særlig meget. Alt i alt er et kvartsur altså et sikkert valg til dem, som ønsker et næsten vedligeholdelsesfrit ur, som går nøjagtigt.

Kvartsure fra de bedste Brands

Hos Ditur.dk forhandler vi kvartsure fra de mest populære mærker. Det er vigtigt for os at have et bredt og varieret udvalg, så alle kan finde et ur, der passer lige netop til dem. Dermed kan du finde ure fra omkring 60 forskellige brands, når du søger efter ure med kvartsurværk på vores side. Mærkerne spænder fra Diesel, Dissing, Festina, Daniel Wellington og mange flere. Heriblandt skulle der altså gerne findes et ur, som falder i din smag. Vi sørger altså for at have kvartsure præsenteret fra nøje udvalgte og gode brands, som sikrer ure i den bedste kvalitet. Du kan derfor trygt og godt købe et kvartsur fra os, da vi garanterer, at kvaliteten er i top. Derudover er vi autoriserede forhandlere af alle de brands, du finder på vores hjemmeside. Dette betyder, at de krav, der sættes fra leverandøren af varen i forbindelse med reparation og garanti efterleves fuldstændig hos os. Vi kan altså sikre dig, at ved køb af et kvartsur hos Ditur.dk får du altid 2 års garanti uanset hvilket brand, dit nye ur er fra.

De bedste priser på Kvartsure

Køb kvartsure hos os til de bedste priser. Vores priser står altid skarpt og dermed kan vi altså tilbyde alle vores flotte kvartsure til en altid fordelagtig pris. Hos os får du altså fantastisk kvalitet til altid faste, lave priser. Som noget ekstraordinært tilbyder vi prisgaranti. Finder du uret billigere hos en dansk butik eller e-handel butik, prismatcher vi gerne, såfremt konkurrenten opfylder vores krav. Du kan læse meget mere om vores prisgaranti og krav.

Køb nemt og sikkert på Ditur.dk

Alle vores kvartsure findes online her på vores hjemmeside. Det er nemt og sikkert at handle på Ditur.dk. På Trustpilot har vi rundet 20.000 anmeldelser, og disse lyver ikke. Vores kunder er glade for at handle hos os - og det forstår man godt. Vores hjemmeside er nem at navigere rundt i, og med vores store udvalg af ure, gør dette det nemt at handle på vores side. Husk at vi er autoriserede forhandlere, og står derfor inde for urenes kvalitet og ægthed. Derudover tilbyder vi personlig service i vores kundeservice alle hverdage.

108