Cluse

Cluse er skabt til mennesker, der sætter pris på det simple design. Cluse er et brand, der producerer dameure, Urene er enkelte og elegante - de er skabt til at komplementere dine outfits. Hos Ditur.dk får du selvfølgelig prisgaranti på vores ure.

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Rem
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Glas
Urværk
Vandbeskyttelse
Materiale lænke

5 produkter

5 produkter

Cluse

Cluse er et brand der blev grundlagt i Amsterdam, Holland tilbage i 2013. Siden er det kun gået en vej for det populære brand. Virksomheden producerer ikke blot ure, men er også gået i smykke branchen. 

Cluse bestræber sig efter at lave ure, der bliver en del af dig og din personlige stil. Dette eksekverer de igennem deres elegante og simple design, som altid holdes i afdæmpede farver, som er med til at give den sidste finish til dit outfit. Et Cluse ur er derfor til dig, der leder efter et simpelt og elegant ur, som kan give det sidste til din personlige stil. 

Prisgaranti

Vi har naturligvis prisgaranti på vores Cluse ure, hvilket sikrer dig den bedste pris på markedet. Vi bestræber os på konstant at være billigst, hvilket betyder vi jævnligt justere vores priser på baggrund af vores konkurrenters priser. 

1

Vores kunder elsker os