Daniel Wellington

Daniel Wellington behøver ingen introduktion. Urene er igennem de seneste år blevet nogle af de mest populære herre og dameure, og det er ikke uden grund. Simpelt og elegant design og kvalitet - alt sammen til en skarp pris!

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Urværk
Glas
Vandbeskyttelse
Rem
Materiale

3 produkter

3 produkter

Daniel Wellington

Daniel Wellington urene har taget Danmark med storm. Urene er utrolig simple og det er derfor ikke den store beslutningsproces kunderne går igennem. Det vigtigste valg er her om man vil have rosa guld eller sølv urkasse, eftersom der til alle DW (forkortelse for Daniel Wellington) medfølger et lille værktøj, der gør det nemt selv at skifte remmen. Alle remme kan tilkøbes separat til urene. Se mange af dem her
Herreurene fra DW er 40 mm. store, hvor dameurene fra DW er 36 mm. Sådan var det indtil ultimo 2014, hvor Daniel Wellington introducerede deres Classy serie, som kun måler 24 mm.

Med et ur fra Daniel Wellington får du et fuldstændigt tidsløst design samt et ur af en fantastisk kvalitet til pengene. Alle urene er med læderemme af høj kvalitet og kvartsurværk. Besøg vores side www.ditur.dk og klik dig videre til enten dame- eller herreure og find så frem til lige det DW ur, der passer til dig. Glem ikke at købe en Daniel Wellington rem mere til uret, så det passer til flere lejligheder.

1

Vores kunder elsker os