Komono

Komono er et belgisk brand, der producerer ure til både mænd og kvinder. Komonos ure er blevet meget populære over de seneste år pga. deres flotte design. Komono laver ure til en overkommelig pris, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Urene er ligeledes karakteristisk for deres krone, som sidder kl. 4 i stedet for kl. 3. Hos Ditur.dk får du altid prisgaranti og hurtig levering.

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Rem
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Glas
Urværk
Vandbeskyttelse

14 produkter

14 produkter

Komono ure

Komono er en belgisk urproducent, som er designet af Raf Maes og Anton Janssens. De to designere har ikke blot haft succes med deres unikke ure i Danmark, men også i resten af verden.

Urproducenten har været på markedet siden 2009, hvor Komono begyndte at designe og producere herre- og dameure i høj kvalitet.

Kvalitetsure til lave priser

Siden opstarten i 2009 har tanken været at sælge nytænkende og flotte ure til priser, som enhver mand og kvinde har råd til at betale for. Det har vist sig at være en stor succes, da Komono ure i dag bliver forhandlet i en række lande i hele verden. Komono har de seneste år fået et stort gennembrud på det danske marked. Danskerne er tilsyneladende vilde med kvalitetsure til billige priser, som Komono kan tilbyde. Trendy Komono ure for enhver smag Hos Ditur.dk har vi et stort udvalg af de mest populære Komono ure, som kan købes til både mænd og kvinder. Komono ure bærer præg af simple, men samtidig stilrene og moderne designs. Vores udvalg består i øjeblikkende af mere end 30 forskellige modeller, som kan købes til fordelagtige priser. Størstedelen af urerne er udstyret med en rustik læderrem, som matcher urskivens farve og design. Urerne kan købes i mange forskellige farver – b.la. har vi ure med en sort, guld, brun eller rødlig urrem. De mest populære serier i øjeblikket er Winston og Magnus, som er de serier, som sælger bedst på det danske marked. Winston urerne måler 41 mm., som er en størrelse, som vil passe de fleste. Magnus urerne er en anelse større – 46 mm., hvilket gør serien mest ideel for mænd og kvinder med større håndled. Uanset hvilken stil du er til, og hvor stort dit håndled er, kan du med sikkerhed finde et ur, der passer til dig. Komono imødekommer alle krav og behov, når de designer og udvikler nye urer.

Kigger du igennem udvalget, vil du med høj sandsynlighed kunne finde et ur, som passer til din stil. På grund af de simple og stilrene designs er der tale om ure, man kan bruge til festlige lejligheder såvel som fritid og arbejde. Alle urerne har hver deres særpræg, som gør dem unikke. Dermed kan du skille dig ud med et smart Komono ur. Hvis du kigger udvalget igennem, vil du se, at der både er meget simple ure, ligesom der er mere ungdommelige og iøjnefaldende ure i flotte farver og mange detaljer.

Kvaliteten og teknologien er i top

Køber du et Komono ur, så får du et ur, som er fremstillet på baggrund af høje kvalitetskrav og den bedste teknologi. Samtlige ure er drevet af quartz urværk med batteri, som har en holdbarhed på minimum 2 år. Batterierne er fremstillet af Miyota, som er kendt for at levere de bedste batterier til ure. Du kan hurtigt og nemt indstille tiden ved at indstille på kronen, som er placeret til højre for uret. Der medfølger altid en elegant æske, hvor du kan opbevare dit ur, når du ikke bruger det. Køber du et Komono ur, får du naturligvis både 2 års reklamationsret, 14 dages returret og ikke mindst prisgaranti.

1

Vores kunder elsker os