Nixon

Nixon er et amerikansk urmærke, der blev grundlagt med henblik på at skabe kvalitetsure, som ikke skulle være for dyre og uopnåelige. Nixon laver kvalitetsure, der er perfekte til alle lejligheder - Er du på udkig efter et ur, som du kan bruge til hverdag og til byen, så er det her du skal kigge. Hos Ditur.dk tilbyder vi altid prisgaranti.

13 vare(r)

Sorter stigende

13 vare(r)

Sorter stigende

Nixon

Nixon blev grundlagt i 1998 i USA, da grundlæggerne var enige om, at der manglede ure til en overkommelig pris, hvor man samtidig fik kvalitet. Nixon vil gerne skabe accessories, som afspejler dig. De går op i de små detaljer, som får dig til at fremstå godt. 

Urene er af høj kvalitet og er designet til alle lejligheder. Du kan derfor roligt købe et Nixon, da du kan gå med det til hverdag, men også have det på i byen. Hos Ditur.dk har vi et stort udvalg af Nixons ure til både mænd og kvinder - Du kan blandt andet få digitale ure, og de mere almindelige kvarts ure. 

Få dit ur til Danmarks bedste pris

Hos Ditur.dk Tilbyder vi prisgaranti, hvilket betyder du får dit ur til Danmarks bedste pris. Vi forsøger jævnligt at tjekke konkurrenters butikker og websites, for at sikre os, at vi er billigst.