Trendy ure

Hos Ditur.dk har vi et stort udvalg af forskellige dameure, som alle er i høj kvalitet og flot design. I denne kategori finder du et udvalg af moderne og trendy ure. Et trendy ur er perfekt til at give dit outfit et nyt indtryk og skille dig ud fra mængden. Vi tilbyder altid prisgaranti og hurtig levering.

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Glas
Urværk
Vandbeskyttelse
Rem
Kategori
Materiale
Gangreserve
Type

334 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

334 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Trendy ure

For en kvinde er det vigtigt at have et flot ur, da uret er med til at give den sidste finish, når du skal sammensætte dit outfit. Kvinder er generelt vilde med smykker, det er derfor vigtigt, at smykkerne komplimenterer hinanden godt. 

Hos Ditur.dk har vi et bredt udvalg af flotte dameure. I denne kategori finder du de mest trendy og moderne ure, der er på markedet. Et trendy ur er for dig, der godt kan lide at tage chancer, og skille dig ud, når du skal klæde dig på. Et af vores absolut bedst sælgende mærker lige nu er Olivia Burton, som vi selv er ret vilde med. Du kan finde alle ure fra mærker her.

Prisgaranti

Hos Ditur.dk tilbyder vi prisgaranti, hvilket betyder vi jævnligt tjekker konkurrerende virksomheders butikker og websites, for at sikre os, at vi altid er billigst. 

9

Vores kunder elsker os