Ure med lænke

I denne kategori finder du en samling af vores ure, som alle har den egenskab, at de bærer en lænke. En lænke er klassisk og sofistikeret, og passer dermed til stort set til enhver lejlighed. Når du handler hos Ditur.dk, får du altid prisgaranti og hurtig levering. 

 

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Urværk
Glas
Vandbeskyttelse
Rem
Kategori
Gangreserve
Urtype

561 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

561 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dameure med lænke

De fleste anser uret, som kvindens vigtigste accessory. Det er derfor vigtigt at finde det ur, som afspejler dig og dit image. Det kan være svært kun at vælge et ur, hvorfor mange vælger at have flere ure til forskellige lejligheder. 

I denne kategori finder du vores samling af ure med lænke - Et ur med lænke er både sofistikeret og klassisk, det går dermed også sammen med de fleste outfits. Vi har et hav af forskellige lænker som inkluderer mesh lænker i forskellige farver, den klassiske lænke i både en bred og smal udgave, samt en lænke, der ligner lidt et armbånd. 

God service

For os er det vigtigt, at du får en god oplevelse, når du handler på vores side. Vi tilbyder derfor altid hurtig levering og 2 års garanti. Vi har ligeledes en fremragende Trustpilot rating - Hvis du har spørgsmål, står vi altid til rådighed. 

15

Vores kunder elsker os