Ure med natorem

I denne kategori finder du en samling af vores ure med natorem. Natoremmen har fået sin helt store relancering på det seneste, og er derfor noget af det mest moderne, som man kan finde. Hos Ditur.dk tilbyder vi altid prisgaranti og dag-til-dag levering! 

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Glas
Urværk
Vandbeskyttelse
Rem
Materiale

6 produkter

6 produkter

Ure med natorem

De fleste kvinder er vilde med smykker, og mange vil anse uret for at være et af de vigtigste. Et ur er med til at skabe din personlige stil, og har derfor også en vigtig rolle, når du skal sammensætte dit outfit. Det er derfor utrolig vigtigt at finde det helt rigtige ur, det vil vi gerne hjælpe med. 

Den britiske flåde brugte NATO-remmen tilbage i 1970'erne. De er nu blevet ikoniske, og er mere moderne end nogensinde før.

I denne kategori finder du vores samling af ure med den populære natorem. Natoremmen er lavet af et slidstærkt stof, så den holder til meget. Daniel Wellington har en stor ære i natoremmens popularitet, du kan finde alle vores ure fra brandet her.

Prisgaranti

Hos Ditur.dk tilbyder vi altid prisgaranti. Det betyder, at vi jævnligt tjekker konkurrenters butikker og websites, for at sikre os, at vi har de bedste priser på markedet.

1

Vores kunder elsker os