Læderremme

I denne kategori finder du vores brede udvalg af behagelige læderremme til dit ur!

Læderremme

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr89
    kr1795
Brand
Farve på rem
Rem
Rembredde
Tilbehør

230 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort udvalg af læderurremme

I denne kategori finder du et udvalg af læderremme. Hvis din rem er ødelagt eller har brug for at blive opfrisket, kan det være nødvendigt med en ny. Det kan også være du bare gerne vil have lidt at skifte imellem. Hos Ditur.dk tilbyder vi prisgaranti og 2 års garanti. 

Hvilken læderrem passer til dit ur?

Remmen skal også passe til dit ur. I vores sortiment finder du derfor også mange urremme i forskellige bredder og længder.

Det er især vigtigt, at din urrem har den korrekte bredde. Ellers vil den ikke passe. Hvis du skal have en ny urrem, kan du enten måle bredden på din gamle urrem eller afstanden mellem hornene, der skal holde på urremmen. Det samme gør sig gældende ved remme til Apple Watch og andre lignede smartwatches,

Det er også vigtigt at du ligger mærke til hvilken længde, som din nye urrem har. Det skyldes, at mange mænd har et lidt bredere håndled, og derfor vil det være fordelagtigt, at have en lidt længere urrem, så remmen ikke vil stramme når du bærer uret. Derudover vil folk med lidt mindre håndled ikke finde det fordelagtigt at have en lang urrem. Det skyldes, at hvis urremmen er for lang, så vil det ikke, se lige så flot ud når du bærer uret, da en stor del af urremmen vil stikke ud når remmen er spændt om håndleddet. 

læderremme i brun, sort, blå og mange andre farver!

Den vigtigste funktion ved din læderrem er selvfølgelig, at det komplimenterer dit ur, og giver det et virkelig fedt look. Derfor har vi et stort udvalg af læderremme i forskellige farver såsom brun, sort og blå, som kan være med til at pynte designet på uret. Fordelen ved at have mange forskellige farver på læderremmen ligger også i, at du kan variere dit look på uret til dit outfit hver dag. Så hvis du en dag vælger at bære en masse brune farver i dit tøj, så kan du også tilpasse dit ur, så det matcher tøjet. Dette er en ting, som mange mennesker er glade for, særligt når de skal til fest, hvor det er vigtigt, at få tøjet til at spille.

Køb læderremme med prisgaranti og dag-til-dag levering hos Ditur

Hos Ditur elsker vi glade og tilfredse kunder! Derfor tilbyder vi altid prisgaranti på vores læderremme, så du kan købe din læderrem til en virkelig stærk pris.  Vi tjekker løbende priserne hos konkurrerende butikker og webshops – så du kan være sikker på at få den bedste pris på markedet, når du køber dit næste herre- eller dameur. Du kan læse mere om vores prisgaranti her. 

Derudover kan du modtage din nye læderrem allerede dagen, efter du har foretaget købet med vores dag-til-dag levering, fordi ingen kan lide at vente længe på deres varer.

6