Lænker

Her finder du vores udvalg af de populære urremme i stål eller aluminium - også kaldet urlænker eller blot lænker.

Lænker

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr99
    kr995
Brand
Diameter
Farve på urkasse
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Rembredde
Materiale
Tilbehør

68 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Stort udvalg af lænke urremme

Hos Ditur kan du finde et stort udvalg af lænker til ure.

En lænke til et ur vil typisk komme i stål eller aluminium. Dette er også kaldet en urlænke eller blot lænke. I denne kategori finder du et bredt udvalg af ur lænker. Hvis din rem er ødelagt eller har brug for at blive opfrisket, kan det være nødvendigt med en ny. Det kan også være du bare gerne vil have lidt at skifte imellem. Hos Ditur.dk tilbyder vi prisgaranti og 2 års garanti. 

Hvilken lænke passer til dit ur?

Remmen skal også passe til dit ur. I vores sortiment finder du derfor også mange urremme i forskellige bredder og længder.

Det er især vigtigt, at din urrem har den korrekte bredde. Ellers vil den ikke passe. Hvis du skal have en ny urrem, kan du enten måle bredden på din gamle urrem eller afstanden mellem hornene, der skal holde på urremmen. Dette gør sig også gældende ved Apple Watch remme.

Det er også vigtigt at du ligger mærke til hvilken længde, som din nye urrem har. Det skyldes, at mange mænd har et lidt bredere håndled, og derfor vil det være fordelagtigt, at have en lidt længere urrem, så remmen ikke vil stramme når du bærer uret. Derudover vil folk med lidt mindre håndled ikke finde det fordelagtigt at have en lang urrem. Det skyldes, at hvis urremmen er for lang, så vil det ikke, se lige så flot ud når du bærer uret, da en stor del af urremmen vil stikke ud når remmen er spændt om håndleddet. 

Lænke remme i mange forskellige farver og typer

Den vigtigste funktion ved din lænke er selvfølgelig, at det komplimenterer dit ur, og giver det et virkelig fedt look. Derfor har vi et stort udvalg af lænker i forskellige farver såsom stål, guld og sort, som kan være med til at pynte designet på uret. Fordelen ved at have mange forskellige farver på lænken ligger også i, at du kan variere dit look på uret til dit outfit hver dag. 

Hos Ditur kan du finde en masse forskellige lænker, som passer til lige netop dit ur. Vi har de tradionelle stål lænker, mesh lænker, two-tone lænker, smartwatch lænker og meget mere. Derfor kan du finde lige netop den urlænke, som passer til lige netop dine behov.

Køb lænker til ure med prisgaranti og dag-til-dag levering hos Ditur

Hos Ditur elsker vi glade og tilfredse kunder! Derfor tilbyder vi altid prisgaranti på vores ur lænker, så du kan købe din lænke til en virkelig stærk pris.  Vi tjekker løbende priserne hos konkurrerende butikker og webshops – så du kan være sikker på at få den bedste pris på markedet, når du køber dit næste herre- eller dameur. Du kan læse mere om vores prisgaranti her. 

Derudover kan du modtage din nye læderrem allerede dagen, efter du har foretaget købet med vores dag-til-dag levering, fordi ingen kan lide at vente længe på deres varer.

2