OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Leanschi Urboks WBO6-CHOC

På lager

1.495 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Leanschi Urboks WBO6-CHOC

Denne elegante og solide brune urboks i læder med brunt interiør er ideel til at opbevare dine ure i. Det er ligeledes en god måde at fremvise sine ure på. Urkassen måler 24 cm i bredden, 9 cm i højde og 19,5 cm i længden. Selve rummene til urene er 5,4 x 8 cm. Urboksen komplimenterer dine ure til perfektion. Vi garanterer den bedste pris på alle vores produkter igennem vores prisgaranti.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Leanschi
Leanschi er et østrigsk luksusbrand, der siden 2017 har designet og produceret accessories i den absolutte højeste kvalitetsklasse. Her er tale om produkter, der er produceret i Tyskland, hvor der er øje for hver eneste detalje, og hvor der ikke er sparet på materialevalg.

Leanschi producerer lækre produkter til de kvalitetsbevidste kunder, der kun vil have det bedste af det bedste. Hos Ditur sælger vi blandt andet smarte watch winders og watch rolls fra Leanschi, som er en ekstremt fed måde at opbevare sine dyrebare ure i.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Urboks
Alle vores urbokse er produceret med ægte glas.
Specifikationer
Varenummer WBO6-CHOC
EAN 9180000791977
Brand Leanschi
Type Urboks
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Læder
Farve Brun
Størrelse Plads til 6 ure

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på