OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Nyhed
Produktbeskrivelse

Detaljer

Leanschi Watch Roll WRO3-CHOC

Denne Watch Roll er en klassisk urrulle med plads til 4 ure. Den flotte Watch Roll er udført i brun læder med flot og lækker inderside, der sørger for at holde dine ure fine. Denne Watch Roll er 22 cm i længden, 8,5 cm i højden og 8,5 cm i bredden. Watch Rollen er en fantastisk opbevaring til dine ure, så de ikke fylder eller samler støv derhjemme. 

 

 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Leanschi
Leanschi er et østrigsk luksusbrand, der siden 2017 har designet og produceret accessories i den absolutte højeste kvalitetsklasse. Her er tale om produkter, der er produceret i Tyskland, hvor der er øje for hver eneste detalje, og hvor der ikke er sparet på materialevalg.

Leanschi producerer lækre produkter til den kvalitetsbevidste kunde, der kun vil have det bedste af det bedste. Hos Ditur sælger vi blandt andet eksklusive watch winders og watch rolls fra Leanschi, der giver dig mulighed for at opbevare dine dyrebare ure på enormt elegant vis.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer WRO3-CHOC
EAN 9180000790185
Brand Leanschi
Type Urboks
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Læder
Farve Brun
Størrelse Plads til 4 ure

Leanschi Watch Roll WRO3-CHOC

På lager kun 2 stk. tilbage!

645 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på