SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Premium

Dette er et premium produkt af højeste kvalitet indenfor sin kategori eller brand. Produktet hører til blandt den mere eksklusive ende af produkter, hvor pris og kvalitet følger hinanden i et højere niveau end øvrig muligheder indenfor produktets kategori.

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Leanschi Watch Roll WRO3-CHOC

Denne Watch Roll er en klassisk urrulle med plads til 4 ure. Den flotte Watch Roll er udført i brun læder med flot og lækker inderside, der sørger for at holde dine ure fine. Denne Watch Roll er 22 cm i længden, 8,5 cm i højden og 8,5 cm i bredden. Watch Rollen er en fantastisk opbevaring til dine ure, så de ikke fylder eller samler støv derhjemme. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Leanschi
Leanschi er et østrigsk luksusbrand, der siden 2017 har designet og produceret accessories i den absolutte højeste kvalitetsklasse. Her er tale om produkter, der er produceret i Tyskland, hvor der er øje for hver eneste detalje, og hvor der ikke er sparet på materialevalg.

Leanschi producerer lækre produkter til den kvalitetsbevidste kunde, der kun vil have det bedste af det bedste. Hos Ditur sælger vi blandt andet eksklusive watch winders og watch rolls fra Leanschi, der giver dig mulighed for at opbevare dine dyrebare ure på enormt elegant vis.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer WRO3-CHOC
EAN 9180000790185
Type opbevaring Watch Roll
Brand Leanschi
Design
Opbevaringsmateriale Læder
Opbevaringsfarve Brun
Størrelse
Funktioner
Urboks plads til 3 ure

Leanschi Watch Roll WRO3-CHOC

På lager

645 kr