Llarsen LYKKE - 145GBG3-MG8

På lager

1.449 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Llarsen LYKKE - 145GBG3-MG8

Llarsen LYKKE er en klassisk serie af kvindeure, som har et tidsløst design. Denne model er med en guld urkasse, en matchende meshlænke i guld og en klassisk sort urskive.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Llarsen
Llarsen ure stammer helt tilbage fra 1919, hvor urmageren Lars Larsen lavede det første ur. I dag, 100 år efter, eksisterer brandet stadig og er helt unikt, idet de holder fast i de klassiske dyder. Som eksempel på dette er alle Llarsen ure samlet i Danmark ved Svendborg. Dette er helt unikt i dag, hvor langt de fleste urbrands får samlet deres brands udenfor Europa. Derfor er man også sikker på, at kvaliteten er helt i top, når man køber et Llarsen.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
Meshlænke
Uret har en meshrem i høj kvalitet. Meshremmen er nem at tilpasse, så den passer lige netop dit håndled. Meshremmen føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
EAN 5712546176365
Brands Llarsen
Urværk Kvarts
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Sort
Remmens farve Guld
Rem Meshlænke
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 7 mm.
Urets diameter 23 mm.
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på