Llarsen LYKKE - 145RWR3-RCOAL8

På lager

1.395 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Llarsen LYKKE - 145RWR3-RCOAL8

Llarsen LYKKE er en klassisk serie af kvindeure, som har et tidsløst design. Denne model er med rose gold urkasse og en hvid urskive og en sort læderrem i kalvelæder. 

Llarsen
Llarsen ure stammer helt tilbage fra 1919, hvor urmageren Lars Larsen lavede det første ur. I dag, 100 år efter, eksisterer brandet stadig og er helt unikt, idet de holder fast i de klassiske dyder. Som eksempel på dette er alle Llarsen ure samlet i Danmark ved Svendborg. Dette er helt unikt i dag, hvor langt de fleste urbrands får samlet deres brands udenfor Europa. Derfor er man også sikker på, at kvaliteten er helt i top, når man køber et Llarsen.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer Llarsen LYKKE - 145RWR3-RCOAL8
EAN 5712546176471
Mærke Llarsen
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Hvid/stål
Remmens farve Sort
Rem Læderrem
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 7 mm.
Diameter 23 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os