SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Llarsen NIKOLAJ - 143GDG3-GCOAL20

Llarsen NIKOLAJ er en klassisk serie af herreure, som har et tidsløst design. Denne model er med stål urkasse i guld, en mørkeblå urskive og en stilren læderrem i kalvelæder. Uret er desuden udstyret med en kronograf, der kan måle sekunder.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Llarsen
Llarsen ure stammer helt tilbage fra 1919, hvor urmageren Lars Larsen lavede det første ur. I dag, 100 år efter, eksisterer brandet stadig og er helt unikt, idet de holder fast i de klassiske dyder. Som eksempel på dette er alle Llarsen ure samlet i Danmark ved Svendborg. Dette er helt unikt i dag, hvor langt de fleste urbrands får samlet deres brands udenfor Europa. Derfor er man også sikker på, at kvaliteten er helt i top, når man køber et Llarsen.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for lang holdbarhed og kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer 143GDG3-GCOAL20
EAN 5712546174767
Køn Herreure
Brand Llarsen
Urværk Kvarts
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Blå
Remmens farve Sort
Rem Læderrem
Materiale Rustfrit stål
Stopur Stopur
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 7 mm.
Urets diameter 42 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Llarsen NIKOLAJ - 143GDG3-GCOAL20

På lager kun 2 stk. tilbage!

11% rabat

Vejl. Pris: 1.695 kr

Specialpris 1.495 kr